Menu Weselne III
Przywitanie chlebem i solą
Przekąska:
Tatar z Łososia z kaparami
Zupa:
Bulion Drobiowo-wołowy z makaronem
Dania główne:
Filet drobiowy nadziewany z serem fetą i szpinakiem
Rolada ze schabu zwinięta z boczkiem wędzonym
Pieczona rolada z indyka nadziewana kurkami
Chili con carne w papryczkach marynowanych
Golonka gotowana w kapuscie lub pieczona
Żeberka w miodzie z musztardą
Tradycyjne zrazy wieprzowe
Filet "Cordon blue"
Dodatki:
Ziemniaki z wody podawane z masłem i koperkiem, lub ćwiartki ziemniaków opiekane z czosnkiem i rozmarynem, kluski śląskie, frytki
bukiet warzyw gotowanych na parze
zestaw surówek
Deser:
Crumble z malinami i gruszką marynowaną w winie
Zimne dania podawane po deserze:
Selekcja pieczywa
(cheb słonecznikowy, podpłomyk, pieczywo ciemne)
Masełko, smalczyk z jabłkiem
Tymbaliki drobiowe
Sandacz w galarecie
Rolada łososiowa ze szpinakiem
Platery mięs
(schab nadziewany porem, krucha karkówka, rolada serowa, wędzony boczek
sosy: musztarda, chrzan, żurawina)
Sałatka brokółowa
Sałatka grecka
Sałatka hawajska
Swieże owoce
Ciepłe dania podawane w nocy:
Perliczka z melonem, tartina ziemniaczana, modra kapustka
Tagliatelle z borowikami
Boeuf strogonow
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Napoje:
Kawa świeżo mielona, herbaty ciemne i smakowe.
Ponadto bufet kawowy przez całą noc na szwedzkim stole.
Soki owocowe
Woda w dzbankach z cytryną
Cena jest ustalana indywidualnie.
Jeśli nasza propozycje nie spełniają Państwa oczekiwań prosimy o kontakt, z przyjemnością zapoznamy się z Państwa sugestiami i uwagami, dzięki którym będziemy mogli przygotować ofertę dostosowaną do Państwa wymogów.