Wasze wesele
w niesamowitym miejscu!

Menu Weselne III

 

Przywitanie chlebem i solą

 


Przekąska:
Tatar z Łososia z kaparami

Zupa:
Bulion Drobiowo-wołowy z makaronem

Dania główne:
Filet drobiowy nadziewany z serem fetą i szpinakiem
Rolada ze schabu zwinięta z boczkiem wędzonym
Pieczona rolada z indyka nadziewana kurkami
Chili con carne w papryczkach marynowanych
Golonka gotowana w kapuscie lub pieczona
Żeberka w miodzie z musztardą
Tradycyjne zrazy wieprzowe
Filet "Cordon blue"

Dodatki:
Ziemniaki z wody podawane z masłem i koperkiem, lub ćwiartki ziemniaków opiekane z czosnkiem i rozmarynem, kluski śląskie, frytki
bukiet warzyw gotowanych na parze
zestaw surówek

Deser: 
Crumble z malinami i gruszką marynowaną w winie

Zimne dania podawane po deserze:

Selekcja pieczywa
(cheb słonecznikowy, podpłomyk, pieczywo ciemne)
Masełko, smalczyk z jabłkiem
Tymbaliki drobiowe
Sandacz w galarecie

Rolada łososiowa ze szpinakiem
Platery mięs
(schab nadziewany porem, krucha karkówka, rolada serowa, wędzony boczek
sosy: musztarda, chrzan, żurawina)
Sałatka brokółowa
Sałatka grecka
Sałatka hawajska
Swieże owoce

 

 


Ciepłe dania podawane w nocy:

 Perliczka z melonem, tartina ziemniaczana, modra kapustka
Tagliatelle z borowikami
Boeuf strogonow
Barszcz czerwony z pasztecikiem

 

 

 

Napoje:

Kawa świeżo mielona, herbaty ciemne i smakowe.

Ponadto bufet kawowy przez  całą noc na szwedzkim stole.
Soki owocowe

Woda w dzbankach z cytryną

 


Cena jest ustalana indywidualnie.

Jeśli nasza propozycje nie spełniają Państwa oczekiwań prosimy o kontakt, z przyjemnością zapoznamy się z Państwa sugestiami i uwagami, dzięki którym będziemy mogli przygotować ofertę dostosowaną do Państwa wymogów.

 

 


 

Menu - wariant 1

Menu - wariant 2