Wasze wesele
w niesamowitym miejscu!

Menu Weselne II

 

Przywitanie chlebem i solą

 


Przekąska:

Pasztet w cieście francuskim z żurawiną

 


Zupa:

Bulion Drobiowo-wołowy z makaronem

 


Dania główne:

Filet drobiowy nadziewany z serem fetą i szpinakiem
Rolada ze schabu zwinięta z boczkiem wędzonym
Pieczona rolada z indyka nadziewana kurkami

Sznycel z kukurydzą/cebulką
Golonka gotowana w kapuscie lub pieczona
Żeberka w miodzie z musztardą
Tradycyjne zrazy wieprzowe
Filet "Cordon blue"

 


Dodatki:

Ziemniaki z wody podawane z masłem i koperkiem, lub ćwiartki ziemniaków opiekane z czosnkiem i rozmarynem, kluski śląskie, frytki
bukiet warzyw gotowanych na parze
zestaw surówek

 


Deser: 

Puchar lodowy z owocami, bitą śmietaną i posypką czekoladową

 


Zimne dania podawane po deserze:

Selekcja pieczywa

(cheb słonecznikowy, podpłomyk, pieczywo ciemne)
Masełko, smalczyk z jabłkiem
Tymbaliki drobiowe

Ryba w warzywach / ryba po japońsku
Sandacz w galarecie
Platery mięs
(schab nadziewany porem, krucha karkówka, rolada serowa, klopsiki z oliwką
sosy: musztarda, chrzan, żurawina)
Sałatka brokółowa
Sałatka grecka
Sałatka hawajska
Swieże owoce

 


Ciepłe dania podawane w nocy:

De volaille z opiekanymi ziemniakami oraz karmelizowanymi warzywami

Bogracz wiepszowy z warzywami
Barszcz czerwony z pasztecikiem/krokietem

 

 

Napoje:

Kawa świeżo mielona, herbaty ciemne i smakowe.

Ponadto bufet kawowy przez  całą noc na szwedzkim stole.
Soki owocowe

Woda w dzbankach z cytryną

 


Cena jest ustalana indywidualnie.

Jeśli nasza propozycje nie spełniają Państwa oczekiwań prosimy o kontakt, z przyjemnością zapoznamy się z Państwa sugestiami i uwagami, dzięki którym będziemy mogli przygotować ofertę dostosowaną do Państwa wymogów.

 

 


 

 

Menu - wariant 1

- Menu - wariant 3